کمبود استاد قرآن در خراسان جنوبی
نقش نیوز – خراسان جنوبی-رضابهنام: مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از کمبود استاد قرآن در خراسان جنوبی خبر داد.حجت الاسلام رضایی در ادامه گفت: استاد قرآن در بحث آموزش و مفاهیم و اساتید سبک زندگی قرآنی در استان کم بودند که کاری شروع شده است که البته تا رسیدن به مطلوب خیلی فاصله داریم. حجت الاسلام «احمد رضایی» در دیدار هیئت اندیشه ورز فعالان قرآنی استان با نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی که به مناسبت ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) برگزار شد، اظهار کرد: جامعه قرآنی یکی از ظرفیت های اثرگذار و مفید و ظرفیتی است که نمی توان برای ترویج اسلام ناب و حرکت به سوی تمدن اسلامی آن را توصیف کرد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه در استان در دو بخش عمده برای ترویج ظرفیت قرآنی در حوزه اقداماتی شکل گرفته است، گفت: در حال حاضر بیش از ۶۰ موسسه قرآنی در سطح استان و ۲۰۰ خانه قرآن شهری و روستایی فعال هستند و همچنین بیش از ۲ هزار محفل قرآنی ثبت و در حال فعالیت هستند که در دوران کرونا برخی تعطیل شده است.
وی ادامه داد: استاد قرآن در بحث آموزش و مفاهیم و اساتید سبک زندگی قرآنی در استان کم بودند که کاری شروع شده است که البته تا رسیدن به مطلوب خیلی فاصله داریم. حجت الاسلام رضایی بیان کرد: داور قرآنی در استان وجود نداشت اما امروز دیگر از آوردن داور قرآن از استان های دیگر بی نیاز هستیم و داوران خوبی پرورش یافتند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه محافل قرآنی در طی سال در مناسبت های مختلف در مناطق شیعه و اهل سنت استان برگزار می شود، عنوان کرد: مستند قرآنی از استان تهیه شد که از شبکه قرآن پخش می شد و تعداد زیادی حافظ قرآن در سطح استان فعال هستند که فقط در فردوس هزار نفر حافظ قرآن یک جزء تا سی جزء داریم. حجت الاسلام رضایی به ظرفیت قرآنی حوزه بانوان اشاره کرد و گفت: حدود ۵۰ درصد جمعیت ظرفیت قرآنی کشور ما از بانوان هستند و از ابتدای امسال تأکید بر استفاده از ظرفیت بانوان در این زمینه است.
وی بیان کرد: هیات اندیشه ورز بانوان قرآنی استان از دی ماه ۱۳۹۹ فعالیت خود را آغاز کردند و استقبال بانوان در حوزه حفظ و کارگاه های سبک زندگی قرآنی زیاد بوده است. «فرشته اسدزاده» عضو هیئت اندیشه ورز بانوان فعال قرآنی خراسان جنوبی در این جلسه اظهار کرد: در بین بانوان تحصیل کرده و باسواد خلأ بیشتری دیده می شود و به گونه ای بین سواد قرآنی و آکادمیک فاصله افتاده که این بانوان برای درک یک آیه قرآن و واژه قرآنی با مشکل مواجه هستند. عضو هیئت اندیشه ورز بانوان فعال قرآنی خراسان جنوبی بر ضرورت توجه به مهدهای کودک قرآنی تأکید کرد و افزود: اگر می خواهیم برای تداوم دولت انقلابی تلاشی کنیم یکی از راهکارها رونق بخشی به کلام زیبا خداوند است که باید به زبان ساده و قابل درک تبدیل و در مجموعه های اداری و خانه ها سرلوحه قرار دهیم.