آخرین اخبارعلمی و فناوری

در نشست خبری اختتاميه الکامپ مطرح شد؛بازدید 120 هزار نفر از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ

رئیس سازمان نطام صنفی رایانه ای به استقبال خوب مردم از نمایشگاه الکامپ امسال اشاره کرد و گفت: آمارها و برآوردها حکایت از این دارد که حدود 120 هزار نفر از بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی الکامپ بازدید کردند.
به گزارش پایگاه خبری نقش نیوز ، همزمان با آخرین روز نمایشگاه الکامپ،نشست خبری اختتامیه این نمایشگاه با حضور هیئت مدیره نظام صنفی نصر، در محل ستاد خبری نمایشگاه، برگزار شد.

در این نشست حسین اسلامی رئیس سازمان نطام صنفی گفت: در هیچ دوره الکامپ معاون اول رئیس‌جمهور از نمایشگاه بازدید نکردند. که این موضوع نشان از اهمیت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات برای دولت دارد که امیدواریم این نمایشگاهی قدمی در راستای رفع موانع باشد.

وی با اشاره به استقبال خوبی که از رویداد الکامپ صورت گرفته، خاطرنشان کرد: «با وجود اینکه موضوع قطع برق در مراسم افتتاحیه در اختیار ما نبود، اما به عنوان نظام صنفی درباره این اتفاق عذرخواهی کردیم و مسئولیت آن را برعهده گرفتیم. همچنین سعی کردیم برای جبران، روز دیگری به نمایشگاه اضافه شود. در مجموع نظام صنفی رایانه‌ای آماده دریافت بازخورد‌ها، انتقادات و پیشنهادات در این زمینه است.

اسلامی افزود: ما پذیرای دریافت انتقادات و پیشنهادات از سوی افراد رسانه ها و نهادهای برای ارتقای کیفیت نمایشگاه هستیم.
اسلامی ضمن تأکید بر اینکه زمان برگزاری الکامپ مطلوب سازمان نصر نبوده، گفت: انتظار ما این است که زمان بهتری را برای برگزاری نمایشگاه الکامپ در اختیار ما قرار دهند. حوزه فاوا شایسته بهترین پذیرایی است. همچنین در حوزه سخت‌افزار هم با وجود اینکه در زمینه هزینه‌ها تخفیف داده بودند، اما این مطلوب فعالان حوزه سخت‌افزار نیست. سعی می‌کنیم برای بخش سخت‌افزار به صورت خاص رویداد متفاوتی را برگزار کنیم.

او از حاضرین دعوت کرد در رویداد «روز فناوری اطلاعات» که ۲۰ تیرماه در مجموعه برج میلاد برگزار می‌شود حضور داشته باشند.
در ادامه این نشست خبری، صادق فرامرزی، رئیس کمیته اجرایی الکامپ بیست‌وششم و قائم مقام نصر کشور و نایب‌رئیس نصر تهران نیز گفت:این دوره از نمایشگاه بعد از ۴ سال برگزارشد و طبق برنامه ریزی ها قطعا کمی و کاستی هایی وجود داشت اما ما نهایت تلاش خود را برای هرچه بهتر شدن این نمایشگاه کردیم.
فرامرزی با بیان اینکه الکامپ در حوزه فناوری یک موجود زنده است و خودش را با شرایط وفق می‌دهد، گفت: «این نمایشگاه توانست پیام خود را به مخاطبان و همچنین حاکمیت برساند. نامه اخیر ریاست‌جمهوری درباره بازنگری در شرایط اینترنت را مرتبط با این رویداد می‌دانم.
او درباره آمارهای بیست و ششمین دوره الکامپ اعلام کرد: بیش از ۴۸۰ شرکت در این نمایشگاه حضور داشتند و حدود ۱۲۰ هزار نفر از این رویداد بازدید کردند که رقم قابل توجهی است. همچنین در این رویداد میزبان ۷۰ مهمان خارجی بودیم که در قالب ۴۰ شرکت از ۱۰ کشور جهان در این دوره از الکامپ حضور داشتند و در برنامه‌هایی که در حوزه B2B برای آنان در نظر گرفته شده بود، شرکت کردند.

فرامرزی با اشاره به اینکه نیاز است زمان برگزاری نمایشگاه‌الکامپ در ۵ سال آینده مشخص و تنها سازمان نظام صنفی مسئول برگزاری آن باشد گفت: اگر چنین شرایطی فراهم شود ما برای این رویداد دبیرخانه دائمی در نظر خواهیم گرفت. برخی از انتقاداتی که در زمینه برگزاری الکامپ مطرح می‌شود در صورتی قابل رفع است که این جریان دائمی شکل بگیرد.
وی با بیان اینکه در این دوره نیز ما رویداد تینو استارز ؛ و بیش از ۶۰ پنل تخصصی برگزار کردیم ، افزود: خوشحالیم فضایی ایجاد شد که مقامات دولتی از این نمایشگاه بازدید داشتند.
فرامرزی ادامه داد: در این نمایشگاه ۴۸۰ شرکت، ۱۲۰ هزار نفر بازدیدکننده ، ۷۰ مهمان خارجی از ده کشور حضور داشتند.
رضا قربانی، عضو هیئت‌مدیره نصر تهران، نیز در این نشست خبری ضمن اشاره به اینکه الکامپ امسال در موجی از ناامیدی برگزار شد، گفت: «بعد از ۴ سال که از برگزاری آخرین دوره الکامپ می‌گذشت، بعضی از بخش‌ها مانند الکام استارز را نمی‌توانستیم به شکل سابق داشته باشیم، به این دلیل که شرایط کسب‌وکارها در این مدت تغییر کرده و حداقل در دو سال گذشته هیچ استارتاپی شکل نگرفته بود. با وجود همه بحث‌ها از جمله تحریم الکامپ که در فضای مجازی مطرح می‌شد، به این نتیجه رسیدیم که باید فضایی به وجود بیاید تا دوستانی که نقد و نظری دارند بتوانند آن را در الکامپ مطرح کنند.
او ادامه داد: با وجود آنکه بخش محتوایی الکامپ در یک بازه زمانی بسیار کم برنامه‌ریزی شد، در این ۵ روز بیش از ۱۵۰ نشست و سخنرانی برگزار کردیم و بیش از ۲۵۰ نفر از چهره‌های تاثیرگذار در فضای صنفی و حوزه فناوری نوآوری در این برنامه‌ها حضور داشتند. این برنامه‌ها و انعکاس آن منجر به انتشار نامه‌ای از سوی رئیس‌جمهور برای رسیدگی به وضعیت اینترنت شد.

قربانی تأکید کرد: «شاید خیلی امیدوار نباشیم که این دستورها منجر به بهبود کیفیت اینترنت شود، اما اگر حداقل نتیجه الکامپ بیست‌وششم بعد از ۴ سال این بوده که صدای اعتراض کسب‌وکارها درباره وضعیت غیرقابل قبول اینترنت منتقل و پیرو آن دستور رسیدگی صادر شود، این یک دستاورد قابل قبول بوده و می‌توان این مطالبه را ادامه داد.

همچنین در این نشست «آزاد معروفی»، دبیر کل نصر کشور و «بهرام زاهدی» دبیر کمیته مرکزی رتبه‌بندی مراکز داده، به مسئله مصوبه ۲۴۷ با موضوع رتبه‌بندی مراکز داده از طریق سازمان تنظیم مقررات و نیاز به اصلاحات این مصوبه پرداختند و تأکید کردند، لازم است تغییرات مورد نیاز درخصوص این مصوبه با هماهنگی و همکاری بخش خصوصی که متولی صنفی آن سازمان نظام صنفی رایانه‌ای است صورت بگیرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا