خراسان جنوبیاستان هاویژه

آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در خراسان جنوبی خسارت زیادی داشت

رضا بهنام-خراسان جنوبی- حمید ملانوری در دیدار معاونان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که به همراه جمعی از مدیران دستگاه‌های تابعه این وزارتخانه به خراسان جنوبی سفر کرده‌اند، با اشاره به مکاتباتی که در این زمینه با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت گرفته است بیان کرد: تعداد زیادی از کارگران به واسطه این بحران بیکار شده‌اند و تا زمان پاکسازی واحدها، بازگشت آنان به کار مقدور نیست.
وی گفت: طی مکاتباتی با وزارتخانه خواستیم که آنفلوانزا در استان را به عنوان بحران و حادثه قهری ببینند و در همین راستا به کارگران این مجموعه‌ها توجه ویژه شود.
استاندار خراسان جنوبی در بخش دیگری از سخنانش، خراسان جنوبی را استانی سرشار از ذخایر فراوان با موقعیت‌های زیاد برای کار و تلاش نام برد و گفت: بنا به دلایلی، زمینه‌های بهره‌مندی از این ذخایر فراهم نشده در حالی که اگر این اتفاق می‌افتاد، جمعی از جوانان جویای کار را نداشتیم.
وی تاکید کرد: ما باید به گونه‌ای اقدام کنیم که زمینه‌های کار و اشتغال برای این افراد مشتاق کار فراهم شود.
ملانوری گفت: در همین راستا در سفر وزرا و مدیران کشوری در دوره‌های مختلف، وعده‌هایی داده شده اما به صورت کامل عملیاتی نشده که لازم است وزارتخانه توجه ویژه‌ای کند تا این مهم محقق شود.
وی به موضوع پراکندگی جمعیت و وسعت استان اشاره کرد و گفت: این شرایط، خدمات دهی به مردم و تامین زیرساخت‌ها را سخت‌تر از جاهای دیگر کرده، به همین جهت در تامین زیرساخت‌ها از میانگین‌های کشوری عقب‌تر هستیم.
استاندار خراسان جنوبی ادامه داد: طی سنوات گذشته در زمینه تامین نیازها، خدمات زیادی صورت گرفته اما استان همچنان از خیلی امکانات زیرساختی بی‌بهره است در حالی که اگر این خدمات فراهم شود، زمینه‌های ورود مردم به عرصه کار نیز فراهم می‌شود.
وی با تاکید بر سفر معاونان و مدیران ستادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان، اظهار امیدواری کرد؛ این سفر، خیر و برکت فراوانی برای مردم استان به همراه داشته باشد.
ملانوری به تشریح درخواست‌های استان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی پرداخت و گفت: یکی از این مطالبات، تخصیص اعتبار ویژه برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام حوزه روستایی و عشایری است که اگر کامل شوند، اشتغال قابل توجهی ایجاد می‌کنند و در نتیجه در ماندگاری جمعیت و مهاجرت معکوس مؤثر خواهند بود.
وی افزود: پروژه‌های کارگری نیز باید تعیین تکلیف شوند و در پرداخت بیمه بیکاری ناشی از کرونا نیز لازم است خراسان‌ جنوبی ویژه دیده شود.
استاندار خراسان جنوبی به موضوع بیمارستان تامین اجتماعی زیرکوه هم اشاره کرد و گفت: این بیمارستان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دارد و حتی تجهیزاتی هفته گذشته برای این حوزه خریداری شده است.
وی بیان کرد: مطالبه استان این است که این مجموعه به طور کامل در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گیرد تا برای توسعه آن اقدام نماید.
ملانوری گفت: برخی حوزه‌ها از جمله شستا برای سرمایه‌گذاری در استان اعلام آمادگی کرده‌اند و ما هم از سرمایه‌گذاران دارای اهلیت و صلاحیت استقبال می‌کنیم.
وی ادامه داد: این سرمایه‌گذاری‌ها می‌تواند فرصتی برای این باشد که از توان مردم بهره ببریم.
استاندار خراسان جنوبی از پروژه مجتمع آب درمانی مرکز خیریه علی اکبر (ع) بیرجند هم گفت که به تزریق اعتبار ویژه نیاز دارد.
وی گفت: تامین تسهیلات اشتغال برای افراد تحت پوشش بهزیستی نیز از درخواست‌های استان از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.
ملانوری راه‌اندازی مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای در برخی شهرستان‌ها و تحقق وعده بانک رفاه در پرداخت تسهیلات ویژه برای انجام طرح توسعه کویر تایر را از دیگر مطالبات استان برشمرد و اظهار امیدواری کرد؛ با توجه ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، مردم استان توانمند شوند.
وی افزود: مردم برای نظام کم نگذاشته‌اند لذا باید کمک کنیم و دولت هم سهم خود را بگذارد تا شاهد تحول در استان باشیم.
سه معاون وزیر و شماری از مدیران دستگاه‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی روز شنبه برای بازدید از طرح‌ها و بنگاه‌های اقتصادی خراسان جنوبی وارد این استان شدند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا