آخرین اخبارصنعت-معدن-تجارت

افتتاح ۱۹۰۵ پروژه حوزه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در دهه فجر امسال

معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در ایام‌الله دهه فجر امسال ۱۹۰۵ پروژه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با صرف اعتباری بالغ بر ۲۹ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد.

به گزارش نقش نیوز ، رضا اکبری به تشریح پروژه‌های قابل افتتاح این سازمان در دهه مبارک فجر پرداخت و اظهار کرد: ۲۶۴ نقطه حادثه‌خیز در سطح محورهای مواصلاتی با صرف اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومان اصلاح شده است.
وی با اشاره به بهسازی و تعریض محور و روکش آسفالت ۲۶۶۳ کیلومتر از محورهای اصلی و شریانی با صرف اعتبار ۸۳۵۲ میلیارد تومان، عنوان کرد: از این مجموع، ۲۲۸۴ کیلومتر روکش آسفالت محورهای اصلی و شریانی و بهسازی و تعریض ۳۷۹ کیلومتر از این محورها در راستای ارتقاء ایمنی جاده‌ها اجرایی شده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان با اشاره به اجرای عملیات آسفالت ۱۸۴۱ کیلومتر محور فرعی و روستایی و ساخت و آسفالت ۸۶۸ کیلومتر راه جدیدالاحداث روستایی در سطح کشور، تصریح کرد: به این ترتیب در مجموع ۲۷۰۹ کیلومتر محورهای فرعی و روستایی با صرف اعتبار ۸۲۰۰ میلیارد تومان در دهه فجر امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.
اکبری بیان کرد: همچنین در راستای هوشمندسازی و ارتقاء سامانه‌های هوشمند سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، ۱۳۷ سامانه هوشمند شامل دوربین‌های نظارتی و کنترل سرعت با صرف اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان به مجموع سامانه‌های فعال این سازمان افزوده می‌شود.
وی احداث و بازسازی ۵۷۷ دستگاه ابنیه فنی، پل و تونل با صرف اعتبار ۱۴۰۰ میلیارد تومان را از دیگر پروژه‌های آماده افتتاح سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در دهه فجر امسال برشمرد و افزود: همچنین خرید ۲۷۶ دستگاه ماشین‌آلات جدید راهداری و اورهال ۳۲۲ دستگاه ناوگان فعال در کشور با مجموع اعتبار ۶۲۰۰ میلیارد تومان موجب تسریع در اجرای پروژه‌های راهداری می‎شود.
معاون وزیر و رئیس سازمان از اجرای ۶۳۵ کیلومتر حفاظ بتنی و فلزی جدید و روشنایی طولی با مجموع اعتبار ۱۴۴۸ میلیارد تومان خبر و ادامه داد: همچنین ۳۳۱ روشنایی نقطه‌ای در سطح محورهای مواصلاتی کشور با صرف اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومان اجرایی شده است.
وی با اشاره به افتتاح ۱۵ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین‌راهی با مجموع اعتبار ۷۷۰ میلیارد تومان، خاطرنشان کرد: با احداث و بهسازی ۳۳ باب راهدارخانه، ساخت و بازسازی ۳۵ باب انبار شن و نمک، احداث یک باب راهدارخانه مرکزی و ۱۱ ساختمان پلیس راه، در مجموع ۸۰ باب با اعتبار ۸۰۰ میلیارد تومان افتتاح می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا