آخرین اخبارکارآفرینی

دو راهی های پیش روی کارآفرینان

کارآفرینان درتمام طول عمر کاری شان با دوراهی های متعددی روبرواند. همانقدر که زندگی نامه و شنیدن داستان موفقیت کارآفرینان جذاب است، پی بردن به چالش های متعدد پیش روی آن ها ، خالی از لطف نیست.

از همان روز نخست در دوراهی کارآفرین شوم یا نشوم  تا در سال های آتی که برای حل کردن تک تک چالش های شان باید یکی از دوراه پیش رو را انتخاب نمایند. همانطور که بیان شد، از همان روز اول که تصمیم دارید در کسوت یک کارآفرین شروع به فعالیت کنید، بر سر دوراهی قرار گرفته اید. رها کردن شغل کارمندی که ماهانه اگر چه کم، اما حقوق تان در حساب تان است و به جای رویارویی با هزاران چالش خیال تان راحت است ،روی کاناپه ی کنار تلویزیون تکیه دهید و به روزهای بازنشستگی بیاندیشید و یا مسیر پرتلاطم و هیجان انگیز دومی را انتخاب نمایید.

سرنوشت خودتان را به دست بگیرید و برای همیشه با کارمندی خداحافظی کنید و وارد دنیای پرهیاهوی کارآفرینی شوید. اگر مسیر دوم را انتخاب نموده اید ،همواره بر سر دوراهی های بیشتری قرار می گیرید که البته باید بیاموزید که چگونه با تصمیم درست از عهده ی مشکلات و چالش های پیش رویتان برآیید. این مسئله تا آنجایی حائز اهمیت است که کتابی با عنوان کتاب چالش های کارآفرینی، دوراهی‌های پیش روی کارآفرینان یکی از پرفروش ترین کتاب های حوزه ی کارآفرینی است.

البته نویسنده در این کتاب می کوشد تا با بررسی تمامی ابعاد فعالیت های کارآفرینی و دوراهی های پیش رو، او را از گذر این مشکلات یاری رساند. دو راهی های چون آیا برای ادامه ی مسیر کارآفرینی شریک بگیرم یا نه؟ و یا اینکه برای گسترش کسب و کارم به دنبال حمایت کننده های مالی باشم یا نه؟ به کسب و کار کنونی قانع باشم و یا درصدد گسترش شعبات مختلف آن باشم؟ به فکر صادرات باشم و فعالیتم را در آن سوی مرزها ادامه دهم ، یا نه ،به فروش داخلی اکتفا کنم.

2 | نقش نیوز

مطالب مذکور تنها چندین مورد از صدها و شاید هزاران موردی است که همواره کارآفرینان با آن روبرویند و در دو راهی آن باقی مانده اند. کارآفرینان جوان و صاحبان استارت آپ ها که به تازگی قدم در این مسیر نهاده اند، باید به دقت به مطالعه زندگینامه و نحوه ی کار افراد موفق بپردازند. سپس از این طریق، برای خود راهی همانند آنها ترسیم کرده و وارد آن شوند. همچنین علاوه بر مطالعه افراد موفق به مطالعه شخصیت خود نیز بپردازند. چرا که معیارهای شخصیتی افراد بسیار متفاوت است و در بسیاری از موارد تنها به جنبه های سطحی زندگی آدم های موفق توجه می شود.

در هرصورت کارآفرین شدن هزینه دارد. درنگاه اول شاید می پندارید ،منظور از هزینه، هزینه های نیروی انسانی،  سرمایه ای و سایر هزینه هایی از این دست می باشد. اما منظور ما از هزینه ،هزینه ی احساسی و یک عمر تلاشی است که کارآفرینان در طول زندگی خود می کنند و در واقع چیزهای مهمی از دست می دهند که به هدف های مهم تری دست یابند. هزینه هایی چون تفریح، تنهایی و شکست که البته اگر کمی حساب شده وارد این عرصه شوید ،می توانید آن ها را به حداقل برسانید.

تمامی مطالب بالا نشان می دهد که برای ورود به کارآفرینی و کسب و کار باید کارآفرین شد و کارآفرین شدن یک انتخاب است.

انتخابی شاید دشوار که شما را وارد دنیایی هیجان انگیز می کند که بعد از آن حتی چالش های پیش رویتان را با هیچ شیرینی عوض نمی کنید. گواه این مطلب سخنان کارآفرینان بزرگ دنیاست که می گویند که اگر صدبار دیگر هم متولد می شدند، باز هم در همین راه ،این بار محکم و استوارتر گام برمی داشتند.

مصطفی یحیایی – کارشناس ارشد ارتباطات

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا