۵۰۰ محتوای آموزشی در خراسان جنوبی تولید شد
رضا بهنام- خراسان جنوبی- «محمدعلی واقعی» با بیان مطلب فوق گقت: توجه ویژه به آموزه های دینی در نظام تعلیم و تربیت اسلامی رمز موفقیت در کاهش آسیبهای اجتماعی است.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به نقش اولیا در کاهش آسیب های اجتماعی،گفت: باید از ظرفیت سمن ها و تشکل های مردمی برای مبارزه با آسیبهای اجتماعی و کاهش آن در مدارس و سطح جامعه استفاده شود.
واقعی ادامه داد: دستگاه تعلیم و تربیت با طراحی و تدوین نقشه راه واحد و استفاده از روش های نوین آموزشی در بستر فضای مجازی به دنبال الگوسازی برای دانش آموز است تا از این رهگذر آنان را در برابر توطئه های ضد فرهنگی و آسیب های اجتماعی بیمه کند.
وی با تاکید بر اینکه آسیب اجتماعی فقط اعتیاد نیست، تصریح کرد: در همه زمینه ها آسیبهایی وجود دارد که سلامت جسم، روان، فکر و اندیشه دانش آموزان را تهدید می کند، که معلمان و مدیران مدارس به طور شبانه روز با آن دست و پنجه نرم میکنند.
«محمدرضا حسنی مقدم» رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه اظهار کرد: کمیته ی فرهنگی خشت اول و زیر ساخت مستحکمی برای سایر کمیته های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر است.
وی با بیان اینکه فقر اقتصادی و معیشتی یکی از عوامل بروز آسیب های اجتماعی است، گفت: ۵۳ برنامه فرهنگی و پیشگیری با رویکرد محتوای الکترونیک برای چهار شهرستان مرزی استان تهیه و تدوین شده است و حدود ۲۰۰ هزار نفر از مردم خراسان جنوبی، از برنامه ها و تولیدات الکترونیکی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بازدید کردند.
حسنی مقدم بیان کرد: آمادگی شرط اول رسالت خطیر مبارزه با مواد مخدر و آسیب های اجتماعی است که لازمه ی آن طراحی، تدوین و اجرای برنامه های جامع فرهنگی با استفاده از روش های نوین آموزشی در بستر فضای مجازی است.