یادداشت

موفقیت و ذهن ناخودآگاه

اگر می خواهید امسال با وجود تمام فراز و نشیب های اقتصادی اش سال رسیدن به موفقیت باشد ،باید به شما بگویم تنها در صورتی این مهم تحقق می یابد که ذهن ناخودآگاه خود را در این راه با خود همراه سازید. جمله ی بالا توصیه ی، می مک کارتی، کارآفرین سریالی، سرمایه گذار آنجل و نویسنده ی حوزه ی موفقیت است. اکثریت افراد بر این عقیده اند که در طول روز، به تمامی رفتارهای خود آگاهی دارند و کارهای خود را آگاهانه انجام می دهند. در واقع آنان بطور کامل از قدرت اعجاب انگیز ذهن ناخودآگاهشان غافل اند. شاید این جمله را بارها از زبان دانشمندان شنیده باشید: افراد تنها، ده درصد از ذهن خود را استفاده می کنند. اما باید در این قسمت توجه داشت که ضمیر ناخودآگاه بسیار بزرگ تر و توانمند تر عمل می کند و حدود 90 درصد دیگر از واکنش های ذهنی ما در همین قسمت کنترل می شود. راهکار برای حل مشکلات، الهام برای خلاقیت و ایده های ناب برای تغییر سبک زندگی که بینش هر فردی را ارائه می دهد، از ناخودآگاه او در ترکیب یا تعادل با تمرکز و آرامش به دست می آیند. ضمیر ناخود آگاه ،بخشی از ذهن ماست که بسیاری از تصمیم های ناخودآگاه(خودکار) و برداشت های ما در برابر وقایع مختلف در آنجا شکل می گیرد. شما این قدرت را دارید که افکار خود را انتخاب کنید. بنابراین باید نسبت به چیزهایی که فکر می کنید، آگاه باشید و آن ها را مرتب تحت کنترل خود درآورید.

اما حال با یک سوال مهم روبرو خواهیم شد: چرا باید ناخودآگاه خود را برنامه ریزی کنیم؟ جواب این سوال در عین حال که بسیار ساده است، اما تاثیرگذارترین بخش زندگی افراد موفق است. جواب ساده این سوال چیزی به جز یک جمله نیست که اغلب مردم از موفقیت می ترسند و آن را یک امر دست نیافتنی می پندارند. در واقع باور نداشتن به موفقیت، بیشترین عامل تاثیرگذار در شکست های زندگی ماست. تا جایی که طبق گفته Dr. Collautذهن ناخودآگاه انسان یک میلیون بار قوی تر از ذهن خودآگاه اوست. از آن جایی که پایه و اساس شکل گیری طرح کلی موفقیت فردی در هر زمینه ای (چه کسب ثروت، چه موفقیت معنوی و چه در زمینه ی سلامتی مادی و حتی داشتن قدرت ارتباطات قوی) همگی تنها به چگونگی بسیج قوای ذهنی پتانسیل مغز رابطه ی مستقیم دارد،تقویت ضمیر ناخودآگاه که منجر به یک بینش درونی قوی خواهد شد، می تواند شما را در رسیدن به اهداف، تصمیم گیری درست، خلق ایده های جدید و یافتن پاسخ های ذهنی درست هدایت نماید.

برای طی کردن مسیر موفقیت و یاری جستن از ضمیر ناخودآگاهتان چند مطلب مهم را هرگز از یاد نبرید: اندیشه های اکتسابی و داشتن شک و تردید نسبت به توانایی هایتان را شناسایی کرده و بهبود ببخشید. چرا که این افکار نه تنها ذهن شما را مسموم و خسته می کند، بلکه عملکرد شما را به شدت محدود کرده و بر رسیدن آنچه به عنوان هدف تعیین نموده اید، تاثیر گذار خواهد بود. مثبت فکر کردن را جز عادت های روتین زندگی تان قرار دهید. ساده تر بگویم هر چه به خود و توانایی هایتان بیشتر ایمان داشته باشید، بیشتر تلاش خواهید کرد و طبعا ، زودتر به موفقیت دست خواهید یافت. افکار منفی تان را کنار بگذارید و به جای یادآوری مداوم نقطه ضعف تان، بیشتر بر روی نقاط قوتتان تکیه کنید. باید به ضمیر ناخودآگاه خود آموزش دهید که فقط به موفقیت، شادی، کامیابی، سلامت و عشق فکر کند. بسیاری از کارشناسان این حوزه بر این عقیده اند که بسیاری از افراد علی رغم تلاش فراوان مسیر رسیدن به موفقیت را اشتباه طی کرده اند. به خود بیاموزید که روش رسیدن به اهدافتان را تغییر دهید. بدانید ،اهداف هوشمندانه در دسترس، مشخص، قابل اندازه گیری و نتیجه گرا هستند.

ضمیر ناخودآگاه خود را تغییر دهید که جهان پیش رویتان تغییر کند. اگر روزتان را با حال بدی شروع کنید، بی تردید تا پایان روز حالتان بدتر هم خواهد شد. عادت های قدیمی تان را کنار بگذارید تا ضمیر ناخودآگاه شما نیز به سراغ طرز تفکرهای قدیم که مانع موفقیت شما خواهد بود، نرود. از افکار جدیدتان و موج انرژی مثبت ها آن ها در مسیر زندگی تان استقبال کنید. البته در راستای تمام مطالب بالا ،باید بدانید که از زندگی چه می خواهید. آگاه بودن نسبت به آنچه که می خواهید دست یابید از اهمیت بالایی برخوردار است . علم بررسی ذهن ناخودآگاه معتقد است، شما به هر چیزی، به هر شکل توجه کنید، ارتعاش آن را ساطع می کند و این فکر در ذهن شما به یک تصویر ذهنی تبدیل خواهد شد و در نهایت با تصویری از اطلاعات در ذهن شما نقش خواهد بست.

ذهن انسان، پدیده ی شگفت انگیزی است. ما جهان را با عینک ذهن خود می بینیم که شیشه های این عینک را باورهای غالب و تثبیت شده ی ذهن ناخودآگاه مان تشکیل می دهد. اگر مدام و هر لحظه بر این باورید که (من آدم بی استعدادی هستم) هیچگاه نمی توانید توانایی ها و استعدادهایتان را بشناسید و آن ها را شکوفا کنید. اندیشه ی وجود الهی در ذهن ماست. شاید به همین دلیل است که در احادیث دینی یک ساعت تفکر، برتر از سال ها عبادت شمرده می شود.

ضمیر ناخودآگاه زود باور است و هر فکری را که از ذهن خودآگاهمان به آن داده شود، می پذیرد و توان تشخیص درست از غلط و واقعیت از خیال را ندارد. از اینرو ،افکار و باورهایی که بیشتر تکرار می شوند، به مرور به باورهای غالب در ناخودآگاه ما تبدیل می شوند و سرنوشت را می سازند. پس از امروز به طرز جدی تری به افکار، صحبت ها و احساسات تان توجه کنید. چرا که از طریق این فعالیت ها و درک رابطه بین سطوح مختلف ذهنمان، می توانیم عملکرد بهتری داشته و سریع تر به موفقیت دست یابیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا