عقب ماندگی ایران در تجارت الکترونیک و هوشمندسازی
رئیس اتاق ایران گفت: هوشمندسازی فضای کسب و کار را بهبود می بخشد اما با این حال ما در این حوزه و حوزه تجارت الکترونیک عقب هستیم.
به گزارش نقش نیوز، غلامحسین شافعی دیروز در مراسم رونمایی از هوشمندسازی و حذف نقش عامل انسانی در صدور کارت بازرگانی با بیان اینکه هوشمندسازی یک دیوار از فساد را بر میدارد، اظهار داشت: یک زمانی برای گرفتن یک استعلام، افراد باید از شهرهای مختلف به تهران میآمدند و چند سفر درون شهری انجام میدادند تا در نهایت جواب استعلام را بگیرند.
رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود: هوشمندسازی به لحاظ اقتصادی در کل کشور اثرگذار است. از سوی دیگر میتواند فضای کسب و کار کشور را که به شدت نامناسب شده، بهبود بخشد و رتبه ما را در دنیا ارتقا دهد.وی ادامه داد: متأسفانه ما هنوز از هوشمندسازی، تجارت الکترونیک و سایر مولفههایی که به این حوزه مربوط میشود، عقب هستیم.شافعی تصریح کرد: معمولاً در ابتدای هر تغییری، افراد مقاومت میکنند و بعد از اینکه تغییرات اعمال شد، شروع به خودزنی میکنند. قطعاً در برابر این هوشمندسازی ها شاهد مقاومتهای زیادی خواهیم بود اما نباید به آنها اعتنایی شود.
با هوشمندسازی قاچاق جمع نمیشود، اما کم میشود
رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در این مراسم گفت: کارت بازرگانی موقت، بستری برای ورود کالای قاچاق به کشور شده بود که با هوشمند سازی، نمیتوان گفت، ورود کالای قاچاق به کشور جمع میشود، اما کم خواهد شد.
علی مویدی خرم آبادی در ادامه مراسم اظهار کرد: قاچاق معلول بیانضباطیها، خلاءها، عدم ساماندهیها، هوشمند سازیها و دسترسی افراد است.همچنین به گفته وی، کارت بازرگانی موقت بستری برای ورود کالای قاچاق به کشور شده بود که با هوشمند سازی، نمیتوان گفت ورود کالای قاچاق به کشور جمع میشود، اما کم خواهد شد.رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در ادامه از شناسایی درگاههای ورود قاچاق خبر داد و گفت که این درگاهها یکی پس از دیگری در حال کم شدن هستتد.مویدی هوشمند سازی را موجب افزایش آرامش بازار و تجارت و بهبود امنیت تجاری کشور دانست و از وزیر صمت خواست سامانه جامع تجارت تا پایان سال تکمیل شود.