اقتصادی

بومی سازی بیش از ۳۰۰۰ قطعه توسط کروز

 

۱.سبد محصولات کروز در همکاری با خودروسازان، حدود 2347 کد فنی است.
۲.استراتژی کروز، افزایش سطح داخلی سازی قطعات به منظور افزایش اشتغالزایی، کاهش ارزبری و… است.
۳.حدود ۳۰۰۰ قطعه مورد استفاده در یونیت های متفاوت مجموعه، بومی سازی شده است و در این راستا بیش از ۳۰۰ مجموعه ی قطعه ساز در حال همکاری هستند که علاوه بر اشتغال ایجاد شده برای ۷۲هزار نفر، صرفه جویی ارزی سالانه بیش از ۵۰ میلیون دلار را به همراه داشته است.
۴.کروز با دانشگاه های شریف، امیرکبیر، تهران و سایر دانشگاه های معتبر در حال همکاری و جذب استعداد است و دانشجو و فارغ التحصیلان علاقمند به همکاری در زمینه قطعات خودرو با ارسال رزومه و کسب ارزیابی های لازم می توانند جذب این مجموعه شوند.
شرکت صنایع تولیدی کروز با به کارگیری جوانان و نخبگان کشور، تکنولوژی و تجهیزات هایتک را طراحی و بومی سازی کرده است که این اقدام تاثیرات بسیاری در ارتقاء اقتصاد کشور به همراه داشته است.
بهروز حبیبی عضو هیئت مدیره شرکت صنایع تولیدی کروز با اشاره به فعالیت کروز در ۱۵ مجموعه تولیدی گفت: هر یونیت به صورت مستقل بخشی از قطعات خودرو را تولید می کند که می توان برای مثال به یونیت چراغ، داشبورد و سپر، سنسور و کویل، قوای محرکه و… اشاره کرد. در مجموع سبد محصولات ما حدود ۲۳۴۷ کد فنی است که با خودروسازان همکاری داریم. کروز با دارا بودن سهم ۳۰ درصدی در تامین قطعات مورد نیاز صنعت خودرو، ۱۵۷۰ قطعه به ایران خودرو، ۴۴۰ قطعه به سایپا و ۳۳۰ قطعه به گروه بهمن تزریق می کند.
حبیبی در خصوص استراتژی تبیین شده در کروز اظهار کرد: افزایش سطح داخلی سازی قطعات به منظور افزایش اشتغالزایی، کاهش ارزبری و… اساس کار مجموعه است که در ابتدا فعالیت خود را در این زمینه با مهندسی معکوس آغاز کرد و در سال های اخیر به توانایی طراحی قطعات خودرو همگام با دانش روز دنیا دست یافته است.
عضو هیئت مدیره کروز با اشاره به دارا بودن سهم 12هزار نفری در اشتغال مستقیم و ۶۰ هزار نفری در اشتغال غیرمستقیم بیان کرد: حدود ۳۰۰۰ قطعه مورد استفاده در یونیت های متفاوت مجموعه، بومی سازی شده است و در این راستا بیش از ۳۰۰ مجموعه ی قطعه ساز با ما در حال همکاری هستند که علاوه بر اشتغال ایجاد شده، صرفه جویی ارزی سالانه بیش از ۵۰ میلیون دلار را به همراه داشت.
وی با اشاره به عدم وجود بدهی معوقه به بانک ها و دارا بودن طلب معوقه گفت: کروز با عدم استفاده از ارز ارزان قیمت و صندوق ذخایر ارزی، با همه توان در اختیار صنعت خودروسازی کشور است و قطعات بسیاری در سال جدید بومی سازی و به سبد محصولات افزوده خواهد شد.
حبیبی با اشاره به وجود تیم متخصص در تحقیق و توسعه گفت: ما در بسیاری از مسائل مرحله تحقیقات را گذراندیم و به مرحله ابداع یا طراحی دست یافتیم که نیازمند سرمایه گذاری بسیار بالایی است و شاید از عهده شرکت های کوچکتر خارج است. در کشور ما باید شرکت های خصوصی تولیدی رشد کنند، چرا که سبب ایجاد سرمایه، اشتغال و… می شوند و همچنین به دنبال خود کارگاه های کوچکی را همانند کروز که با ۳۰۰ کارگاه در حال همکاری است، فعال خواهند کرد و تنها راه برون رفت از این وضعیت فعلی به رسمیت شناختن و گسترش فعالیت شرکت های خصوصی است.
عضو هیئت کروز در خصوص ارتباط با دانشگاه های کشور تصریح کرد: با توجه به اینکه مجموعه کروز دانش محور و خواهان حرکت با تکنولوژی روز دنیا است، با دانشگاه های شریف، امیرکبیر، تهران و سایر دانشگاه های معتبر در حال همکاری و جذب استعداد هستیم. اگر دانشجو و فارغ التحصیلی در زمینه قطعات خودرو علاقمند به همکاری هست می تواند با ارسال رزومه و کسب ارزیابی های لازم می توانند جذب این مجموعه شوند چرا که برای توسعه بومی سازی قطعات نیازمند افراد متخصص و نخبگان است.
حبیبی با اشاره به مشکلات موجود تولیدکنندگان توضیح داد: کروز به عنوان تامین کننده اصلی نیاز صنعت خودرو همه ی با اهتمام همه متخصصان، کارشناسان و نیروی انسانی شاغل در این مجموعه سعی بر آن دارد تا با ارتقاء سطح توانمندی های خود، قطعات باکیفیت و به موقع همچون سال های گذشته در اختیار خودروسازان قرار دهد تا در نهایت به محصول با کیفیت دست یابیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا