آخرین اخبارصنعت-معدن-تجارت

معرفی انواع سانتریفیوژ آزمایشگاهی با قیمت مناسب

سانتریفیوژ آزمایشگاهی دستگاهی است که برای جداسازی اجزاء مختلف مایع، در محیط های آزمایشگاهی به کار می رود. این دستگاه با استفاده از نیروی گریز از مرکز، ذرات موجود در مایعات را بر اساس چگالی آن ها تفکیک می کند. فروش سانتریفیوژ آزمایشگاهی در مدل و برندهای مختلف صورت می پذیرد و این مسئله باعث می گردد تا افراد متناسب با نیازی که دارند، بهترین انتخاب و خرید خود را انجام دهند. فروشگاه علمینو گستر به عنوان یکی از تأمین کنندگان و عرضه کنندگان دستگاه و لوازم آزمایشگاهی، امکان خرید سانتریفیوژ آزمایشگاهی با قیمت ارزان و برندهای معتبر را برای مشتریان خود فراهم نموده‌اند. مراکز آزمایشگاهی، متناسب با نیازی که دارند، می توانند بهترین سانتریفیوژ آزمایشگاهی را خریداری کنند.  قیمت سانتریفیوژ آزمایشگاهی بر پایه مدل و برند آن مشخص می گردد. در این صورت، مدیران به منظور تأمین تجهیزات مورد نیاز محیط های آزمایشگاهی بهتر می توانند تصمیم بگیرند.

انواع سانتریفیوژ آزمایشگاهی با قیمت مناسب 1 | نقش نیوز

بررسی نحوه عملکرد سانتریفیوژ آزمایشگاهی

عملکرد سانتریفیوژ آزمایشگاهی به این صورت است که نمونه ها در لوله های مخصوص به داخل دستگاه قرار داده می شوند و سپس با سرعت بسیار بالا به چرخش در می آیند. این چرخش باعث می شود ذرات سنگین‌تر به سمت پایین لوله رفته و به ته آن تجمع یابند، در حالی که مایعات یا ذرات سبک‌تر در بالای آن قرار می گیرند. اجزای دستگاه و نحوه عملکرد از دیگر عوامل مؤثر در قیمت سانتریفیوژ آزمایشگاهی به شمار می روند.

برخی از انواع سانتریفیوژ آزمایشگاهی عبارتند از:

  • سانتریفیوژ آزمایشگاهی با سرعت بالا: برای جداسازی ذرات کوچک مانند ویروس ها یا نوکلیوتیدها مورد استفاده قرار گرفته می شود.
  • سانتریفیوژ آزمایشگاهی یخچالی: این مدل دستگاه سانتریفیوژ، دما را در حین چرخش پایین نگه می دارد تا از تخریب مواد حساس جلوگیری کند.
  • سانتریفیوژ آزمایشگاهی میکرو: این مدل دستگاه سانتریفیوژ آزمایشگاهی، بهترین گزینه برای نمونه های کوچک و آزمایش هایی که به حجم کم نیاز دارند، طراحی شده‌اند.

نکته مهم در استفاده از انواع سانتریفیوژ آزمایشگاهی ، انتخاب صحیح سرعت و زمان چرخش است که بستگی به نوع نمونه و اهداف آزمایش دارد. پیش از مد نظر قرار دادن قیمت سانتریفیوژ آزمایشگاهی، بررسی دقیق مشخصات فنی دستگاه حائز اهمیت می باشد.

بررسی مهمترین اجزای سانتریفیوژ آزمایشگاهی

همواره ، دستگاه های سانتریفیوژ آزمایشگاهی به عنوان ابزاری کلیدی در تحقیقات علمی و پزشکی مورد استفاده قرار می گیرند، تا به دانشمندان و محققان این امکان را بدهد، که به سادگی و سرعت بالا نتایج مورد نظر خود را به دست آورند و مسیر را برای تشخیص هرچه بهتر، در جهت درمان بیماران هموار سازند. جنس متریال به کار رفته بر روی قیمت سانتریفیوژ آزمایشگاهی تأثیر می گذارد. در نتیجه متناسب با نیازی که صنایع مختلف دارند، می توانند نسبت به خرید سانتریفیوژ آزمایشگاهی اقدام کنند. لازم به ذکر است، سانتریفیوژ آزمایشگاهی از چندین جزء اصلی تشکیل شده است که هر یک نقش خاصی در عملکرد دستگاه ایفا می کند. اجزای اصلی سانتریفیوژ آزمایشگاهی عبارتند از:

22 | نقش نیوز

  • بدنه اصلی: قسمت اصلی دستگاه های سانتریفیوژ را تشکیل می دهد که محل قراردهی اجزای دیگر محسوب می گردد و نیروی چرخش را تامین می کند. بدنه معمولاً از مواد مقاوم و ضد زنگ ساخته می شود.
  • روتور  (Rotor): روتور جزء قطعات اصلی دستگاه سانتریفیوژ آزمایشگاهی محسوب می گردد که لوله های نمونه به آن متصل می شوند. روتورها ممکن است بر اساس نوع نمونه و کاربرد، طراحی های مختلفی داشته باشند (مانند روتور ثابت یا تعلیق).
  • کاپ  (Cup): درون روتور، کاپ هایی وجود دارند که لوله های سانتریفیوژ در آن ها قرار می گیرند. هر کاپ معمولاً برای نگه‌ داشتن یک یا چند لوله طراحی شده است.
  • موتور: موتور قدرت چرخش روتور را تأمین می کند. سرعت و قدرت موتور بر اساس نوع سانتریفیوژ آزمایشگاهی و نیاز آزمایشات می تواند متفاوت باشد.
  • سیستم کنترل: اکثر سانتریفیوژها دارای یک پنل کنترل هستند که قابلیت هایی مانند تنظیم سرعت، زمان چرخه و حالت های مختلف چرخش را فراهم می کند.
  • محافظ ایمنی: برای جلوگیری از خروج لوله ها در حین چرخش و حفاظت از کاربران، بسیاری از انواع سانتریفیوژ آزمایشگاهی دارای درب های قفل شونده هستند که تنها در صورتی باز می شوند که دستگاه متوقف شده باشد.
  • سیستم خنک‌کننده: فروش سانتریفیوژ آزمایشگاهی پیشرفته با یک سیستم خنک‌کننده صورت می پذیرد، که دما را در حین عملیات پایین نگه می دارد و از تخریب نمونه ها جلوگیری می کند.
  • فیلترها و عایق ها: برخی مدل ها دارای فیلترهایی برای حذف ذرات معلق هستند و عایق های صوتی برای کاهش صدای تولیدی در حین کار.

هر یک از این اجزاء به کارایی و ایمنی سانتریفیوژ آزمایشگاهی کمک می کند و باعث می شود که بتوان از آن در انواع آزمایش های تحقیقاتی و پزشکی استفاده کرد.

6 | نقش نیوز

سانتریفیوژ آزمایشگاهی و بررسی مهمترین مصارف آن

خرید سانتریفیوژ عمدتاً در محیط های خاصی انجام می شود که نیاز به جدا کردن ذرات و مایعات از یکدیگر وجود دارد. مهم‌ترین محیط هایی که در آن ها به خرید سانتریفیوژ آزمایشگاهی نیاز است، می توان به محیط های آزمایشگاه پزشکی، بیوشیمی، میکروبیولوژی، دارویی، آزمایشگاه های مواد غذایی، مراکز تحقیقات محیط زیست، آزمایشگاه های تحقیقاتی، آزمایشگاه های تولید مواد بهداشتی، صنایع تولید مواد شیمیایی، صنایع مرتبط به نفت و گاز و … اشاره کرد.

فروش سانتریفیوژ آزمایشگاهی در مدل های متفاوت

      • سانتریفیوژهای رومیزی: این سانتریفیوژ آزمایشگاهی برای استفاده در آزمایشگاه های عمومی و کاربردهای روزانه مناسب‌اند. آن ها معمولاً قابلیت چرخش در سرعت های مختلف را دارند و برای نمونه های بیولوژیکی و شیمیایی به کار می روند.
      • سانتریفیوژهای بزرگ: این مدل دستگاه سانتریفیوژ آزمایشگاهی برای حجم های بالاتر و نمونه های بزرگ‌تر طراحی شده‌اند. عمدتاً در آزمایشگاه های صنعتی و پژوهشی استفاده می شوند.
      • سانتریفیوژهای یخچالی: این نوع به حفظ دما در طول فرآیند سانتریفیوژ کمک می کند و برای نمونه های حساس به دما مناسب است.
      • سانتریفیوژهای نتروژن مایع: برای غربالگری و تجزیه و تحلیل نمونه ها در دماهای بسیار پایین مورد استفاده قرار می گیرند.
      • سانتریفیوژهای ویژه (مثل سانتریفیوژهای دیسکی): این نوع به طور خاص برای کاربردهای خاصی طراحی شده‌اند، مانند جداسازی ذرات در صنایع دارویی و غذایی.

صفحه نخست

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا