ایران اعمال قانون تحریمی «سزار» علیه سوریه را محکوم کرد
به گزارش نقش نیوز، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (پنجشنبه) وضع و اجرایی شدن قانون تحریمی موسوم به سزار علیه سوریه را اقدامی خلاف قوانین بین المللی و مبانی انسانی دانسته و آن را محکوم کرد.
سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: در شرایطی که جهان درگیر همه گیری کرونا است، اعمال این قبیل تحریم های غیرانسانی، تنها رنج و آلام مردم سوریه را تشدید خواهد کرد.
موسوی افزود: جمهوری اسلامی ایران همانگونه که پیش از این نیز اعلام کرده است هیچ گونه اعتباری برای این قبیل تحریم های ظالمانه و یکجانبه که از روی قلدرمابی وضع و اجرا می شود، قائل نبوده و آنها را تروریسم اقتصادی علیه مردم عادی سوریه و در مسیر تداوم تلاش های آمریکا برای بی ثبات کردن آن کشور قلمداد می کند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تاکید کرد: ما همانند گذشته به همکاری های اقتصادی خود با ملت مقاوم و دولت سوریه ادامه خواهیم داد و علی رغم این تحریم ها، روابط اقتصادی خود را با سوریه تقویت خواهیم کرد.
کنگره آمریکا در تاریخ ۲۰ آذر ماه ۱۳۹۸طرح تحریمهای خود علیه سوریه معروف به قانون «سزار» را به تصویب رساند. مرحله اول تحریمها از روز چهارشنبه (دیروز) (۱۷ ژوئن) اجرایی شد. این قانون به دنبال اعمال تحریمهای اقتصادی علیه دولت سوریه و متحدان آن و شرکتها و مؤسسات مرتبط با این کشور است.
«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا، امروز (چهارشنبه)، از تحریم ۳۹ شخص و نهاد مرتبط با سوریه خبر داد.به گزارش خبرگزاری «رویترز»، این تحریم شامل «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه و «اسماء اسد» همسر او میشود.
وزارت خارجه سوریه امروز همزمان با نخستین روز از اجرای قانون تحریمهای جدید آمریکا علیه این کشور، سیاست یک بام و دو هوای واشنگتن در زمینه حقوق بشر را زشتترین شکل دروغ و ریاکاری خواند.
وزیر امور خارجه ایران که روز سه شنبه ۲۷ خرداد ماه به مسکو سفر کرد با اشاره به قانون سزار به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: تهران تلاش می کند همه ابزارهای همکاری اقتصادی با سوریه را فعال کند. ما روابط اقتصادی قدرتمندی با دمشق داریم و سوریه یک خط اعتباری اقتصادی در ایران دارد. ما و دوستانمان برای تقویت شرایط اقتصادی در سوریه تلاش میکنیم.
موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ۱۶ خرداد ماه نیز افزایش تحریمهای اتحادیه اروپا و آمریکا علیه مردم سوریه را اقدامی غیرقانونی و خلاف مبانی انساندوستانه خواند و ضمن محکوم کردن آنها افزود: بیشترین تبعات منفی و آسیبهای چنین تحریمهایی متوجه مردم و شهروندان عادی سوریه خواهد شد.