خراسان جنوبیآخرین اخباراستان ها
نگاه ویژه استاندار به حوزه آموزش و پرورش
رضا بهنام- خراسان جنوبی- خوش خبر با بیان مطلب فوق گفت: آموزش و پرورش، محور اصلی در زمینه های فرهنگی،اجتماعی، سیاسی ،اقتصادی و حتی امنیتی است، به همین جهت مورد عنایت ویژه شخص استاندار قرار دارد.
وی تأکید کرد: با تقویت آموزش و پرورش می توان به تحکیم پایه های توسعه در همه زمینه ها کمک کرد، به همین دلیل آموزش و پرورش و رفع نیازهای این حوزه نیازمند نگاه ویژه است .
معاون استاندار ضمن مطلوب خواندن اقدامات صورت گرفته در اجرای پروژه بازگشایی مدارس در ۱۵ شهریور، متذکر شد: همه حوزه ها باید در راستای رفع مشکلات موجود به ویژه در شرایط فعلی، آموزش و پرورش را همراهی نمایند تا دانش آموزان بتوانند در کمال سلامت و امنیت خاطر در کلاس درس حضور پیدا کنند.
خوش خبر با اشاره به شیوه های آموزشی تعریف شده برای سال تحصیلی جدید، تصریح نمود: مشکلات شبکه شاد باید در اسرع وقت مرتفع گردد تا دانش آموزان و معلمان بتوانند هر چه بهتر از این ظرفیت، بهره برداری کنند.
وی از معرفی هزار و ۶۰۰ دانش آموز کم بضاعت به بانک ها برای دریافت تسهیلات کم بهره خرید تبلت یا گوشی هوشمند گفت و افزود: شرایط بهره مندی همه دانش آموزان از امکانات آموزشی باید فراهم گردد تا هیچ کسی از تحصیل بازنماند.
معاون استاندار سپس از طرح آبا – طرح آموزش دانش آموزان بازمانده از تحصیل – گفت و با اشاره به آمارهای عنوان شده از
۸۴۰ دانش آموز بازمانده از تحصیل یا ترک تحصیل کرده استان در دوره های اول و دوم متوسطه، اظهار داشت: با فراهم آوردن شرایط لازم در استفاده از فضای مجازی، شبکه شاد، تلویزیون، ظرفیت نهادهای حمایتی و حتی تأمین تجهیزاتی همچون تبلت و گوشی هوشمند باید فرصت بازگشت این افراد به کلاس های درس و ترغیب آنها به ادامه تحصیل فراهم گردد.
خوش خبر به تجربه سیستان و بلوچستان به عنوان استان پایلوت مجری طرح آبا اشاره کرد پو گفت: با استفاده از تجربه این استان و احصاء و بازشناسی ضعف های موجود و موانع پیش روی کار، می توان از تکرار موارد انحرافی جلوگیری کرد و راندمان کار را بالا برد.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط موجود و نگرانی برخی از خانواده ها از حضور فرزندان خود در کلاس های درس، بهتر این است که کار را از یک منطقه که بیشترین فراوانی دانش آموز بازمانده از تحصیل را دارد، شروع کنیم تا وضعیت استقبال افراد از کلاس ها احصا شود، و در صورت مطلوب بودن شرایط، کلاس ها در دیگر مناطق نیز تشکیل شوند.
به گفته وی، در راستای تحقق این برنامه می توان با استفاده از ظرفیت مساعدت و همکاری فرمانداران، در هر شهرستان یک مکان را برای بهره برداری دانش آموزان تجهیز نمود.
معاون استاندار سپس درخصوص دستور کار واگذاری رایانه های بلااستفاده دستگاه های اجرایی به کارگاه های هنرستان های سطح استان گفت: این کار که با هدف کمک به آموزش هنر آموزان، به روزرسانی سیستم ها با کمترین هزینه و برگشت دادن آنها به چرخه استفاده و بهره برداری صورت می گیرد، بسیار ارزنده است.
خوش خبر تأکید کرد: به منظور تمکین دستگاه ها از این موضوع، اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
شایان ذکر است: در این جلسه که با حضور کلیه اعضا برگزار شد، طی گزارش مبسوطی درخصوص پروژه بازگشایی مدارس به حضور بیش از ۸۵ درصد دانش آموزان در کلاس های درس اشاره شد و این که تاکنون ۱۰۰ درصد معلمان و ۹۴ درصد دانش آموزان به عضویت شبکه شاد درآمده اند.