ویژه

فرصت سوزی در واردات ۶ میلیون دوز واکسن از سوی بخش خصوصی

رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به برخی بروکراسی‌های پیچیده در وزارت بهداشت برای واردات ۶ میلیون دوز واکسن از سوی بخش خصوصی می‌گوید، این فرصت واردات از سوی بخش خصوصی از دست رفته است. به گزارش ایسنا، مسعود خوانساری در نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اظهار کرد: بخش خصوصی از چند ماه قبل برای واردات واکسن اعلام آمادگی کرده بود و حتی اعلام کرد که برای واردات ۶ میلیون دوز واکسن مقدمات ابتدایی کار را فراهم کرده است.

وی با اشاره به بروکراسی پیچیده در وزارت بهداشت برای رسیدن این واکسن‌ها به کشور، بیان کرد: ما پیش از این نیز گفته بودیم که با توجه به تقاضای بالای جهانی برای واکسن کرونا، باید در مدتی کوتاه شرایط واردات فراهم کنیم اما متاسفانه در بروکراسی پیچیده، این فرایند متوقف شد و پرفورم‌ها آماده نشدند و دیگر امکان واردات آن واکسن‌ها فراهم نیست.به گفته وی، با وجود از بین رفتن فرصت قبلی، چند شرکت بخش خصوصی، از به دست آوردن منابع جدید برای واردات واکسن خبر داده‌اند که این بار همکاری‌های خوبی از سوی وزارت بهداشت دیده می‌شود و حتی از نهاد ریاست جمهوری نیز حمایت‌های خوبی وجود دارد و امیدواریم امکان واردات این واکسن‌ها فراهم شود.

رئیس اتاق بازرگانی تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه اقتصاد ایران امروز با چند معضل مهم مواجه است، بیان کرد: یکی از اصلی‌ترین مشکلات امروز کشور، تورم بالای ۳۶ درصد است. این موضوع نشان می‌دهد که اگر پول خود را در بازارهایی مانند ارز، مسکن، طلا یا بورس وارد کنید، سود بسیار بیشتری نسبت به سپرده گذاری در بانک خواهید برد.خوانساری ادامه داد: عدم ثبات در اقتصاد ایران باعث شده از سوی فعالان اقتصادی دقیقا ندانند که باید برای سرمایه خود چه تصمیمی بگیرند و از سوی دیگر عدم اطمینان باعث شده میزان سرمایه گذاری جدید در اقتصاد نیز کاهش یابد که این موضوع نیز در فضایی کلان به ضرراقتصاد ایران خواهد بود.

وی با اشاره به آغاز فرایند انتخابات ریاست جمهوری، توضیح داد: در کشور ما حزبی وجود ندارد تا افراد را مجبور به پاسخگویی در برابر عملکردشان کند. از سوی دیگر به نظر می‌رسد ،میزان دشواری فضای اقتصادی کشور و آنچه که ایران با آن روبه روست به طور دقیق برای برخی مشخص نیست، وگرنه قطعا تعداد کسانی که نام نویسی می‌کردند کمتر از این تعداد بود.خوانساری خاطرنشان کرد: داوطلبان باید برای اقتصاد برنامه‌های دقیق و کاربردی ارائه دهند. در کشور ما سالانه ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه پرداخت می‌شود که اگر بنا بود به شکل مستقیم به حساب افراد ریخته شود، در ماه هر ایرانی چند میلیون تومان یارانه می‌گرفت اما در عمل می‌بینیم که نه این یارانه به دست مردم می‌رسد و نه عدالتی در این بین وجود دارد. از این رو یکی از اصلی ترین اولویت‌های نامزدهای انتخابات باید اصلاح نظام پرداخت یارانه‌ها باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا