استقرار بخش های خدماتی در بند دره، تا دو ماه آینده
رضا بهنام-خراسان جنوبی- میر جعفریان با بیان این مطلب خاطرنشان کرد: عملیات اجرایی ایجاد زیرساخت ها در منطقه گردشگری بنددره بیرجند،از سال گذشته و با دستور استاندار وارد فاز اجرایی شد و با اهتمام دستگاه های اجرایی تاکنون پیشرفت خوبی داشته است.
وی تأکید کرد: این طرح با تقسیم کار مناسب بین دستگاههای اجرایی مربوطه آغاز شد تا با تکمیل زیرساختهای لازم، شرایط برای سرمایه گذاری بخش خصوصی در این مجموعه تفرجگاهی فراهم گردد.
به گفته وی؛ تعریض راه ورودی، توسعه فضای موجود، ایمن سازی مسیر کمربندی، تأمین روشنایی و آب، احداث سکو برای ایجاد زیرساخت های گردشگری و نصب آلاچیق، ایجاد فضای سبز و… از جمله اقداماتی است که در این مجموعه صورت گرفته است.
معاون استاندار با تشریح طرح پیش بینی شده برای این تفرجگاه، اظهار داشت: این طرح به گونه ای بارگزاری شده که جای توسعه در زمینه پروژه های تکمیلی را در سنوات آتی دارد.
میرجعفریان، طرح تفرجگاهی بنددره را از پروژه های اثربخش در سطح استان خواند و گفت: اگر چه این پروژه در بیرجند اجرا می شود اما اثرات مطلوب آن، عاید تمام استان خواهد شد.
وی در بخش دیگری از سخنانش از اقدامات استان در زمینه اجرای طرح مسکن محرومان گفت و افزود: بعد از تجربه موفق استان در اجرای پروژه ۱۰ هزار واحد مسکن روستایی، همزمان با سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به خراسان جنوبی، تفاهم نامه احداث ۶ هزار واحد مسکن شهری نیز منعقد شد.
به گفته وی؛ ۹۰ درصد پروژه ۱۰ هزار واحد مسکن روستایی تحویل شده و مابقی در حال تکمیل و آماده بهره برداری است.
معاون استاندار با اشاره به این که ۶ هزار واحد مسکن شهری به افراد فاقد مسکن، بد مسکن ها و ساکنین بافت های فرسوده و حاشیه شهرها اختصاص دارد، گفت: افراد متقاضی واجد شرایط باید هر چه سریعتر به بنیاد مسکن مراجعه کرده و نسبت به تشکیل پرونده اقدام نمایند.
میرجعفریان متذکر شد: عملیات اجرایی این پروژه در هفته دولت و در شهرستان زیرکوه آغاز شد.
وی گفت: علاوه بر این ۶ هزار واحد، احداث هزار و ۷۰۰ واحد مسکن ایثارگران نیز در برنامه کاری استان قرار دارد.
به گفته وی؛ مقدمات کار برای اجرای این پروژه هم چیده شده و ۲۶۰ نفر هم تاکنون نسبت به تشکیل پرونده و اعلام تقاضای خود، اقدام نموده اند.
معاون استاندار سپس در پاسخ به سؤالی درخصوص اقدامات استان در مناطق سیل زده گفت: در جریان بارش های رگباری اوایل شهریورماه، آسیب هایی به ۵ شهرستان استان وارد شد ولی حجم خسارت ها در شهرستان های بیرجند، سربیشه و خوسف بیشتر بود.
میرجعفریان با تأکید بر این که اکیپ های امدادی از همان ساعت های اولیه در مناطق سیل زده مستقر شده اند، تصریح نمود: عمده خسارت های وارده به زیرساخت های تأسیسات آب، برق و گاز در همان ۴۸ ساعت اولیه رفع شد اما جبران آسیب های وارده به قنوات و مزارع کشاورزی به عهده جهاد کشاورزی است و در حال اجرا می باشد.
وی اظهار داشت: بهره مندی افراد از تسهیلات حمایتی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و بیمه رایگان واحدهای مسکونی از دیگر برنامههای در دست اقدام می باشد.