آیا دستگاه جوشکاری می تواند باتری ماشین را شارژ کند؟
دستگاه جوشکاری برای شارژ کردن باتری مورد استفاده قرار می گیرد و نیاز به رعایت نکات ایمنی دارد تا هنگام انجام کار به شما صدمه ای وارد نشود
یکی از دلایل خالی شدن باتری خودرو تمام شدن عمر باتری می باشد. عمر باتری خودرو از 3 تا 7 سال متغیر است اما عمر واقعی باتری خودرو بستگی به نحوه استفاده شما از ماشین دارد و در صورت استفاده صحیح از آن تا 7 سال نیز عمر می کند. اگر باتری ماشین به درستی نگهداری شود می تواند برای مدت طولانی دوام بیاورد. از دیگر عوامل خالی شدن باتری می توان به روشن ماندن چراغ خودرو، ایراد داشتن دینام خودرو و برقی دزدی ماشین اشاره کرد.
اگر عمر باتری خودرو شما تمام شده و خود به خود شارژ آن خالی می شود و در فکر آن هستید که باتری آن را تعویض کنید در این مطلب یک روش غیر معمول اما کاربردی برای احیا و شارژ باتری خودرو به غیر روش های معمول آن توضیح می دهیم تا در مواقع ضروری بتوانید از این روش باتری ماشین را احیا کنید.
چند روش معمول برای شارژ کردن ماشینی که باتری آن خالی شده است وجود دارد . اولین روش استفاده از جامپ استارت می باشد که قابل حمل است که می توانید آن را به همراه داشته باشید. حال اگر دستگاه جامپ استارتر در دسترس داشتید می توانید به روش باتری به باتری کردن از خودرویی دیگر این کار را انجام دهید.
اما روشی که ممکن است تا به حال به گوشتان نرسیده باشد روش احیای باتری خودرو به وسیله دستگاه جوشکاری می باشد. شاید عجیب به نظر برسد اما این کار امکان پذیر است و می توان به کمک دستگاه جوشکاری باتری ماشین را شارژ کرد.در ادامه به توضیح چگونگی این کار پرداخته ایم که از شما دعوت می کنیم در ادامه این مطلب همراه ما باشید.
چگونه باتری ماشین را با دستگاه جوشکاری شارژ کنیم؟
مرحله اول: استفاده از دستگاه جوشکاری با جریان بالا
روش احیا کردن باتری به کمک دستگاه جوشکاری به شما کمک می کند در مواقع ضروری که تجهیزات مورد نیاز برای شارژ باتری را ندارید از این روش استفاده کنید. مراحل شروع این فرآیند در ابتدا آماده کردن باتری، دستگاه جوشکاری و سایز لوازم مورد نیاز می باشد.
برای این کار استفاده از دستگاه جوشکاری که جریان های بالا تولید می کنند استفاده کنید. دستگاه جوشکاری در این فرآیند به عنوان منبع تغذیه عمل می کند و باتری را شارژ میکند.همانطور که اشاره شد قابلیت ایجاد جریان های بالا می تواند باتری های خوابیده را فعال کند و به عمر آن ها بیفزاید.
مرحله دوم: اندازه گیری ولتاژ باتری
مرحله دوم تعیین وضعیت باتری می باشد و باید ولتاژ باتری را اندازه گیری کنید. اگر باتری کمتر از 70 درصد از ظرفیت واقعی خود شارژ دارد، می توانید به مرحله بعد بروید اما در غیر این صورت برای باتری خطر خواهد داشت.
مرحله سوم: جدا کردن لوازم جانبی از دستگاه جوشکاری
اگر باتری به لوازم جانبی الکتریکی متصل است، باید باتری را از مدار جدا کنید. اگر باتری را جدا نکنید، به دلیل جریان بالای دستگاه جوشکاری ، لوازم الکتریکی ممکن است آسیب ببینند. علاوه بر این، در طول این فرآیند، نباید باتری خود را بدون حضور خودتان در این فرآیند رها کنید. با انجام این کارها، می توانید باتری خود را با موفقیت احیا کنید.
مرحله چهارم: رعایت نکات ایمنی
در طول این فرآیند باید مراقب و هوشیار باشید زیرا در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی ممکن از این فرآیند به شما آسیب برساند. بنابراین، قبل از شروع فرآیند، باید از لباس محافظ استفاده کنید. همچنین، همیشه باید کابل های جوشکاری در صورتی که به آنها نیاز ندارید را جدا کنید. هنگام کار با باتری، ایمنی شما بسیار مهم است. بنابراین، باید روی این موضوع تمرکز کنید و تمام اقدامات حفاظتی لازم را انجام دهید.
مرحله پنجم: اتصال باتری به دستگاه جوشکاری
در این مرحله باید قطب مثبت باتری را به قطب مثبت دستگاه جوشکاری و قطب منفی باتری را به قطب منفی آن متصل کنید. پس از آن، می توانید دستگاه جوشکاری را در پایین ترین سطح تنظیمات روشن کنید. برای مثال می توانید آن را روی 10 آمپر تنظیم کنید.
حالا بگذارید باتری شارژ شود و شما بر فرآیند آن نظارت داشته باشید. در طی این فرایند، اگر جرقه ای در اطراف پایانه های باتری مشاهده کردید، می توانید اطمینان حاصل کنید که جریان پابرجا است و باتری در حال شارژ شدن است. همچنین می توانید مطمئن شوید که باتری در شرایط خوبی قرار دارد و فرآیند احیای باتری شما با موفقیت در حال انجام است.